Alle woningen in project Stadswachter zijn verkocht.

Uniek gelegen

Veenendaal heeft een bijzondere ligging. Utrecht en Arnhem zijn binnen no time bereikbaar, zowel met de auto als met de trein. Maar er is nog meer; de stad ligt ook op de grens tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Twee unieke natuurgebieden met elk een heel eigen karakter, maar met een belangrijke overeenkomst. Rust, ruimte en genieten gaan hier hand in hand. Het is dus niet voor niets dat veel mensen hier willen ­wonen. Met recht kan ­gezegd worden: dorps wonen met de geneugten van een stad.

Geniet van groen

De wijk grenst aan de oostzijde aan het landelijke gebied ‘De Groene Grens’. Hier kunt u heerlijk wandelen, sporten en bijvoorbeeld de hond uitlaten. Kinderen bouwen hier hutten en door de aangelegde watertjes in dit gebied is het ook een eldorado voor vogels. Neem maar eens een verrekijker mee en laat u verrassen door al het moois wat dit gebied te bieden heeft.

Gezellig centrum

Aan de andere kant van de wijk bent u binnen 5 minuten in hartje centrum. Met een geweldig winkelaanbod en een keur aan horecagelegenheden heeft het centrum van Veenendaal veel te bieden. Breng ook eens een bezoek aan Theater De Lampegiet. Een theater met stadse allure, met maar liefst 550 stoelen, waar een enorm aantal (inter)nationale artiesten inmiddels vele voorstellingen hebben mogen geven.

Bereikbaar

Veenendaal heeft maar liefst 3 treinstations. Door de intercityverbinding met de randstad zijn Utrecht, Arnhem en Ede snel bereikbaar. Wilt u toch liever met de auto? Met de A12, de A30 en de A15 in de buurt bent u ook met de auto snel op uw bestemming. Maar echt uniek is de fietssnelweg, die Veenendaal en Ede met elkaar verbindt. Niet voor niets is de gemeente in 2020 uitgeroepen tot Fietsstad van Nederland!